Luksuz i harmonija

Porodični raj

Enterijer vile je dizajniran kako bi stvorio harmoniju s okolnom prirodom, koristeći prirodne tonove i materijale, te istovremeno ističući luksuzni ambijent.

Prostrani dnevni boravci s velikim prozorima pružaju beskrajan pogled na more, dok svaka soba odiše udobnošću i sofisticiranim detaljima.

Raspored mobilijara je organizovan u nameri da svaka pozicija iskoristi svoj maksimum u svhru neometanog uživanja u dostupnom pogledu koji pruža ova jedinstvena lokacija.
Pogled iz kuhinje na trpezariju i pogled na more / PRIZEMLJE

Dnevna soba i trpezarija

Rezidencija snova

Svaki kutak odiše mediteranskim šarmom, pružajući vam osećaj čarolije i nezemaljske lepote. Prostrani i elegantni dnevni boravci preplavljeni su prirodnom svetlošću, a pažljivo birani materijali dodaju notu prestiža.

Upotreba detalja u rustičnoj obradi prirodnog kamena doprinosi u stvaranju ambijenta koji za jedini cilj ima pružanja osećaja udobnosti i stapanja sa prirodom.

Fina zanatska obrada detalja u kombinaciji sa upotrebom visokokvalitetnih i luksuznih materijala diskretno podižu ceo objekat na premium nivo.
Dnevna soba i Trepazarija

Kuhinja

Doživite magiju

Savremeno opremljene kuhinje postaju raj za kuvarske umetnike. Funkcionalan raspored kuhinjskih uređaja i prostor za odlaganje omogućava nesmetano korišćenje kapaciteta prostora u maksimumu.

Pripremite vaše omiljne sokove i napitke od kafe u posebnom prostoru bara koji je za to namenjen i u par koraka se opustite pored bazena uz zalazak sunca.

Master soba

Opcija 1

Master sobe u ovim vilama su pravo utočište luksuza i udobnosti. Svaka od njih je pažljivo dizajnirana kako bi vam pružila vrhunsko iskustvo boravka. Prostrane i svetle, ove sobe preplavljuje prirodno svetlo, stvarajući toplu i opuštajuću atmosferu, a u toku večeri ambijentalno osvetljenje doprinosi da se opustite nakon dnevnih aktivnosti.

U sobama dominiraju prirodni tonovi, koji naglašavaju mediteranski šarm i povezanost s prirodom. Uživaćete u prelepom pogledu na more kroz prostrane prozore, koji dodatno upotpunjuju osećaj mira i bezbrižnosti.

Master soba

Opcija 2

Master sobe su opremljene s modernim udobnostima, pa možete izabrati da li želite da dan završite uz svoj omiljeni film ili da dan započnete uz muziku. Dodatni deo za šminkanje omogućava vam da se pripremite za dan ili veče uz potpuni komfor.

Svaka soba ima sopstveno privatno kupatilo, uređeno sa istom pažnjom prema detaljima kao i ostatak vile. U njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno za potpuno opuštanje i osveženje.

Master soba

Opcija 3

Garderober u hodniku je prostor dizajniran tako da vaša odeća, obuća i dodaci budu uredno organizovani, pružajući vam osećaj elegancije i praktičnosti.

U master sobama ovih vila, luksuz i udobnost se stapaju u savršen sklad, stvarajući poseban kutak u kojem ćete se osećati posebno i voljeno.

Master kupatilo

Doživite magiju

Svaka od četiri spavaće sobe ima svoje prostrano kupatilo, gde svaki detalj odražava vrhunski kvalitet. Kupatilo je pažljivo dizajnirano u prirodnim tonovima, stvarajući osećaj topline i mira. Prostranost ovih kupatila pruža osećaj slobode i komfora.

Odvojen deo za tuširanje pruža osećaj intimnosti, dok velika kada stvara osećaj raskoši i opuštanja. Iz kade imate pogled na spavaću sobu, dodajući dašak luksuza u vaše trenutke uživanja. Stakleni panel koji deli prostor za kupanje i spavaću sobu pruža predivan pogled na more, oživljavajući prostor svetlošću i lepotom prirode. Da biste uživali u privatnosti, stakleni panel može biti zamračen rolo zavesama.

Ova master kupatila su pravo mesto za relaksaciju i beg od svakodnevnog stresa.

Mirisni kutak

BBQ pod maslinama

Otvorena kuhinja u ovim vilama je pravi raj za ljubitelje dobre hrane i druženja. Sa zadnje strane kuće, u hladu maslinjaka, nalazi se ovaj prostor savršen za zabavu sa porodicom i prijateljima.

Ovaj deo je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio intimnost i privatnost, tako da možete uživati u opuštenom ambijentu bez ometanja. Uz prirodni hlad i osvežavajući povetarac, osećaćete se kao da ste u oazi mira daleko od svakodnevnog užurbanog života.

Veliki sto za porodične ručkove ili mesto za zabavu sa prijateljima stvara savršen prostor za nezaboravne trenutke. Uz miris roštilja koji se širi u vazduhu, uživaćete u ukusnim obrocima i bezbrižnim razgovorima, na mestu gde se stvaraju prelepe uspomene i gde uživate u slobodnom vremenu u prelepom okruženju.
SEO ALT TEST