Zašto Luštica?

RAJSKO POLUOSTRVO

 • Rajski položaj

  Luštica je poluostrvo koje se nalazi na samom ulazu u Bokokotorski zaliv na Crnogorskom primorju, sa fantastičnim pogledima na Jadransko more. Okružena je predivnim plažama, njeni brežuljci su prekriveni borovom šumom i pruža vam osećaj mira i harmonije sa prirodom.

 • Očuvana priroda

  Predeo poznat po svojoj očuvanoj prirodi i ekološki održivim projektima. Imaćete priliku da uživate u netaknutim pejzažima, čistom vazduhu i zdravom okruženju, što je posebno važno za one koji traže beg od gradske vreve i stresa.

 • Blizina atrakcija

  Lokacija se nalazi u neposrednoj blizini popularnih destinacija u Crnoj Gori, poput Kotora, Tivta i Herceg Novog. Ovo vam omogućuje da istražujete bogatu istoriju, kulturu i raznovrsne aktivnosti koje ova oblast nudi. Ostrvo Mamula udaljeno je 5 minuta camcem od plaze Miriste. Lokacija vila je udaljena 25km od Tivatskog aerodroma. Tri prelepe plaze su u neposrednoj blizini, plaza Miriste na udaljenosti od 650m, plaza Azra 800m i plaza Zanjice 950m. Do Herceg Novog se stize camcem za 15tak minuta a do Rosa za 7-8 minuta.

 • Sigurnost i stabilnost

  Crna Gora je poznata po svojoj sigurnosti i stabilnosti kao turistička destinacija. Investiranje u ove luksuzne vile pruža vam osećaj sigurnosti i mira, znajući da ste uložili u atraktivno i bezbedno područje.

Jedinstvena destinacija čini savršen izbor.

Savršen spoj luksuza i praktičnosti.

Lokacija

Žanjice

Život kraj mora.

Smestite se na obroncima poluostrva Luštica, na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, gledajući zalaske sunca iza ostrva Mamula i Otočića Gospa.

Vile su postavljene tako da imaju pogled na istok tvrđave Arza, na zapad dobrečkog zaliva i direktno iznad prostranih uvala Žanjica i Mirišta.

Odredište

Destinacija vila nalazi se na padini Luštice, okružena retkom vrstom bora i lekovitim vazdušnim strujanjima, zaštićena pre svega od jakih vetrova, saobraćaja, kao i gužvi u svakom drugom smislu te reči.

Vile su zaštićene i izolovane od dalje izgradnje drugih projekata u radijusu od 500 metara, što obezbeđuje život uz šum mora, ptica i čvoraka.

Pristupni put je izgrađen samo za naš projekat, što doprinosi ekskluzivnosti mesta koje je udaljeno manje od 950 metara od plaža Mirišta i Žanjica.