Luksuzni ambijent i eksterijer

Harmonija elegancije i prirode

 • Privatni Bazen s Pogledom na Beskraj

  Privatni bazen koji gleda na more postaje vaša oaza spokoja i opuštanja. Uz neometan pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora, uživaćete u trenucima bez premca i osećaju apsolutne slobode.

 • Zelena Oaza Maslinjaka

  Ova luksuzna vila je okružena bujnim maslinjacima, pružiće Vam mir i dodatni osećaj povezanosti s prirodom. Šetajte kroz ovu zelenu oazu i otkrijte isceliteljsku moć mediteranskog bilja.

 • Jedinstvena Lepota

  Uživajte u ovoj unikatnoj kombinaciji modernog stila i prelepe okoline. Luksuzna vila postaće vaša privatna oaza, mesto gde ćete se prepustiti raskoši života i svevremenom sjaju.

 • Otkrijte Vašu Rezidenciju Snova

  Ova vila je mesto gde vaši snovi postaju stvarnost. Doživite neponovljivu harmoniju modernog dizajna i bogatstva prirode. Postanite vlasnik ove prelepe rezidencije i otkrijte rajski kutak u Žanjici, na poluostrvu Luštica

Vaša Rezidencija Raskoši i Prirode vas čeka.

Fasadni kamen / detalj materijala

Obloge od drveta za fasadu / detalj materijala

Visokokvalitetni materijali

Prirodni materijali u harmoniji sa okruženjem

Luksuzna vila odiše šarmom i jednostavnom elegancijom zahvaljujući fasadi od belog kamena i drvenim elementima. Stopite se sa okolinom jer se ova raskošna rezidencija savršeno uklapa uz prelepu prirodu koja je okružuje.

Savršena harmonija arhitekture i prirode doživljava svoj vrhunac na pergoli koja se nalazi na krovu. Ovde ćete se diviti fascinantnom pogledu na more dok uživate u toplini sunca i svežini morskog povetarca.
SEO ALT TEST

Beskrajni pogled na more

Privatnost na svakom koraku

Svaka vila je pozicionirana pri samom vrhu parcele, pružajući nezaboravni pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora. Ovde ćete svakodnevno uživati u spektakularnim zalascima sunca i treperavim nijansama mora.

Uživajte u potpunom miru i privatnosti zahvaljujući izolovanoj lokaciji ovih vila. Osećajte se kao da ste na svetu za sebe, dok istovremeno uživate u pogodnostima modernog života.

Osveženje u sopstvenoj oazi

Vaša ekskluzivna oaza

Uživajte u bezbrižnim trenucima opuštanja pored svog privatnog bazena, okruženog prelepim vrtom s maslinovim drvećem koje pruža prirodnu hladovinu. Ovde se osvežite u svom infinity privatnom bazenu, opustite se na suncu i prepustite toploti mediteranskog vetra.

Ove vile su sinonim za savršenstvo i pružaju vam priliku da živite snove. Budite deo ekskluzivnog životnog stila, rezervišite svoj komad raja i uživajte u životu bez premca.
SEO ALT TEST

Kroz maslinjake

Privatan gondola lift

Savršen spoj luksuza i praktičnosti, vile imaju svoj privatni gondola lift koji vas udobno prevozi od parkinga direktno do ulaza u vilu. Ova ekskluzivna opcija dodaje poseban šarm i pogodnost vašem boravku.

Zahvaljujući povoljnoj lokaciji, za manje od 5 minuta stižete do obale mora i do plaža u svega nekoliko trenutaka. Kao dodatna pogodnost za buduće korisnike za svaku vilu je obezbeđen elektricni golf car-buggy kako bi vaš boravak i kretanje bili olakšani

Struktura i prednosti vile

Odiše luksuzom i kvalitetom

 • ŽIVOT U VILAMA

  U mirnoj uvali, na padini daleko od gradske vreve, a opet blizu najboljih restorana, plaža, zabave za decu i odrasle. Hitna medicinska, vatrogasna i komunalna služba nalazi se na maloj udaljenosti od naše lokacije i u roku od najviše petnaest minuta moguće je dobiti svu neophodnu pomoć. Svaka vila ima plac od 2.300m2 koji se kaskadno spušta do nivoa ulaza u garažu, platoa za opuštanje sa otvorenim kaminom u maslinjaku na središnjem delu placa, a na najvišoj kaskadi se prostire savremena vila sa bazenskim delom. Do nivoa bazena i kuće dolazi se stepenicama ili panoramskim liftom.

 • NAŠ KONCEPT

  Naš koncept predstavlja neometan život uz more, daleko od gradske vreve sa najlepšim zalaskom sunca na ovom delu Jadrana. Vile dele takve forme i oblike u arhitekturi da ni na koji način ne ometaju prirodu i savrseno su uklopljene u konfiguraciju postojeceg terena.

SEO ALT TEST